Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Πολιτικές Κωλοτούμπες

Μετά την προδιεγραμμένη μεταβολή των απόψεων της αντιπολίτευσης με την εξίσου προδιεγραμμένη - αρκεί να βλέπαμε τις διάφορες δηλώσεις των εταίρων μας τόσους μήνες- κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, εκτάκτου ανάγκης, συναίνεσης, συνενόησης και μπαρμπούτσαλα ήμουν και είμαι πολύ περίεργος να δώ τι στάση θα κράταγαν/κρατήσουν οι διάφοροι δημοσιογράφοι και κανάλια.

Μέχρι στιγμής έχουμε κωλοτούμπες απο τους τόσο καιρό υποστηριχτές της κυβερνησης  που μόλις είδαν πως δεν τους βγαίνει ο ΓΑΠ ρίξαν πλάτες για τον Αντώνη.

Επίσης έχουμε μια περίπου καθολική προσπάθεια, απο την πλειοψηφία των ΜΜΕ, να μας διδάξουν όπως η δάσκαλα στο νηπιαγωγείο πως τώρα που τα βρήκαν τα παιδιά θα πάνε όλα καλά γιατί με την συνεργασία και την συναίνεση όλα είναι ρόδινα.

Ο υπερπατριώτης ο Καρατζαφέρης που πρίν δέκα χρόνια σε ένα αρκετά εντυπωσιακό βίντεο έλεγε τα παρακάτω...


...τώρα τα ξέχασε την μια υποστηρίζει την άλλη βάζει όρους γενικά τόσες τούμπες ανα ημέρα ούτε σε τραμπολίνο να χοροπήδαγε.

Κουβέλης νταξ, κρίμα το 'σοβαρό' του προφίλ, απο την πολύ ανησυχία 'λύγισε

και λυπάμαι που το λέω γιατί μου την σπάνε συνήθως με διάφορα αλλά τελικά μείναμε με μόνη αντιπολίτευση που δείχνει να εμμένει στις θέσεις της το ΚΚΕ και τον Σύριζα.

Πάλι καλά που εξακολουθούν να αφήνουν λυτό για το ξε-φούσκωμα του κόσμου τον Τράγκα - βοήθεια μας - που και αυτός δείχνει να μένει σταθερός και μόλις πριν λίγο αναρωτήθηκε μαζί με εμάς

' Μα καλά, δεν υπάρχει ένας πολιτικός σε αυτή την χώρα με τα παντελόνια να τους πει να πανε να γαμηθούν;"

Εμείς οι πολιτες θα μείνουμε με την απορία, αν είναι αλήθεια, μα καλά με τόσες πλουτοπαραγωγικές πηγές πως στο καλό είμαστε μπατήριδες;



και τι σκατά, έστω κοινοβουλευτική, δημοκρατία είναι αυτή που τα πρόσωπα, οι προυποθέσεις ο τόπος και ο χρόνος των εκλογών καθορίζονται απο τους 'φίλους' μας.

Για να μην κουράζομαι παρακαλώ τους εταίρους να πάνε να ψηφίσουν και για μένα μην βγαίνω απο το σπίτι μου Φεβρουάριο μές τα κρύα και πουντιάσω.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: